הסרט נשמר בחשבון שלכם: כך אפשר לחזור אליו מתי שרוצים, להמשיך מכל מכשיר, והתמונות נשארות פרטיות — רק אתם רואים אותן. הכניסה לוקחת רגע, בלי סיסמה.
הכניסה עם Google ו־Apple תיפתח עם עליית האתר.
בלי סיסמה ובלי הרשמה ארוכה - שולחים קישור למייל ונכנסים.
ההצצה בחינם - החשבון רק שומר את הסרט שלכם כדי שתוכלו לחזור אליו.