כדי להתחיל סרט, נכנסים לחשבון

הסרט נשמר בחשבון שלכם: כך אפשר לחזור אליו מתי שרוצים, להמשיך מכל מכשיר, והתמונות נשארות פרטיות — רק אתם רואים אותן. הכניסה לוקחת רגע, בלי סיסמה.

המשיכו עם Google המשיכו עם Apple

הכניסה עם Google ו־Apple תיפתח עם עליית האתר.

או עם המייל

בלי סיסמה ובלי הרשמה ארוכה - שולחים קישור למייל ונכנסים.

ההצצה בחינם - החשבון רק שומר את הסרט שלכם כדי שתוכלו לחזור אליו.